Sponsoren
Eurocase B.V. bestaat sinds 1996, maar is voortgekomen uit een succesvolle marketingorganisatie.
 
VISIE
Wij geloven dat wij klanten zodanig kunnen ontzorgen, dat zij zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness en dat zowel de klant als Eurocase hierdoor samen kunnen innoveren en groeien naar de next steps in business.
MISSIE
Eurocase verzorgt voor klanten hun logistiek en klantcommunicatie en optimaliseert alle daaraan gerelateerde processen. Eurocase streeft daarbij naar een duurzame klantrelatie.
EUROCASE LOGISTICS
http://www.ecls.nl/.  


Eurocase B.V.
Platinaweg 11 Elst (Gld.)
Postbus 23
6660 AA Elst (Gld.)
e-mail: info@ecls.nl
Telefoon +31(0)481-366380

Van ontwerp tot aanleg van een unieke tuin
Ruinard Hoveniers is een familiebedrijf met passie voor het creëren van unieke tuinen. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een stijlvolle en verrassende tuin die vakkundig is ontworpen en aangelegd. Uw tuin in de beste staat houden? U bent bij ons aan het juiste adres voor onderhoud van uw tuin door onze vakbekwame hoveniers.
De mooiste tuinen worden gecreëerd vanuit een passie voor groen
Bas Ruinard, de oprichter van ons bedrijf, heeft al sinds jongs af aan een passie voor ondernemen én tuinen. Met zijn enthousiasme heeft hij de liefde voor het vak overgebracht op zijn zoon Frank. Vanaf de start van het bedrijf is ook de vrouw van Bas, Mariël, betrokken bij het bedrijf en werkzaam op kantoor. Samen zorgen zij ervoor dat het gehele traject van ontwerp tot aanleg vlekkeloos verloopt, Hierdoor bent u verzekerd van een prachtige tuin die voldoet aan al uw wensen.
Houd uw tuin in de best mogelijke staat door vakkundig onderhoud
Of u nu kiest voor het laten ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin of dat u kiest voor het onderhouden van uw tuin door een van onze vakbekwame hoveniers, bij Ruinard Hoveniers dragen wij zorg voor u als klant. Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op.


Nijburgsestraat 37
6668 AX Randwijk
T: 0488-491370
https://ruinardhoveniers.nl
E: info@ruinardhoveniers.nl